blog

lantaren/venster

lantaren/venster

Tijdens een receptie in Lantaren/Venster serveerde zuskookt hapjes voor 80 gasten.

joep van lieshout

joep van lieshout

De Darwin van Joep van Lieshout werd op 13 september in het Museumpark feestelijk in gebruik genomen met oersoep van zuskookt. De soep was een kleurige bowl van vlierbloesemlimonade, appel, bosbessen, frambozen en komkommerkruid uit eigen tuin.

zuskookt buiten

zuskookt buiten

Op 11 september was het volgende samenwerkingsproject met Guido Krijger van Outdoor Inspiration; een kookworkshop bij een tipi in het Veerse bos met 10 leden van de OR van de Gemeente Vlissingen. Na een halve dag teambuilding in de natuur met Guido bereidden de gasten samen met zuskookt hun eigen maaltijd boven een houtvuur en [...]

neeltje jans

neeltje jans

Op 23 augustus werkte zuskookt samen met Guido Krijger van Outdoor Inspiration. Guido organiseert o.a. buitenactiviteiten voor bedrijven en wij verzorgden daarbij de catering. Neeltje Jans was ons eerste project samen. 50 Medewerkers van Rijkswaterstaat werden na een dag fotoworkshop, zeekajakvaren en snorkelen getrakteerd op een feestmaal bij ondergaande zon op de Zeedijk bij Neeltje [...]

zuskookt bij Zaait!

zuskookt bij Zaait!

Op 14 mei waren we bij het Zaait! festival te vinden in de theeschenkerij-keet van Powerboat; slechts eenmalig te bewonderen in Rotterdam! Daar schonken we fruitige, warme of koele thee van kruiden en bloemen uit eigen moestuin. Je kon er ook een taartje eten met veel seizoensfruit, pure chocolade en weinig suiker. Het festival is [...]

zuskookte voor de pure markt in park frankendael amsterdam

pure markt

Zondag 27 maart was de eerste Pure Markt van dit jaar in Park Frankendael in Amsterdam. Wij verkochten heel veel preitaartjes, chocolade cakejes en panforte en om 16.00 was alles op. Als je het gemist hebt; niet getreurd….zondag 22 mei en 25 september zijn we wederom van de partij.

catering groene schoolpleinen

catering groene schoolpleinen

Woensdag 16 maart reikte de wethouder van duurzaamheid de prijzen uit voor ‘de groene schoolpleinen’. Wij maakte hapjes voor 40 grote en kleine mensen en schonken verschillende fruitsappen van het merk: Luna e Terra. De prijsuitreiking, waarmee de winnende scholen hun schoolplein kunnen vergroenen, vond plaats op ‘de klimop’ in de Provenierswijk in Rotterdam.

catering evenement ‘Cradle to SuperUse’

catering evenement ‘Cradle to SuperUse’

Op 14 januari werd in V2_ het sponsor evenement ‘Cradle to SuperUse’ georganiseerd door WORM. Voor de duurzame-recycle-verbouwing van het nieuwe pand aan de Witte de Withstraat zoekt WORM nog bedrijven die willen investeren. Bij binnenkomst kregen de (natgeregende)gasten prei-aardappelsoep en warme pompoenpasteitjes. Onze soep werd geserveerd in een composteerbare beker en natuurlijk was alles [...]

passie voor al wat groeit

passie voor al wat groeit

Wat eet je wel, wat eet je niet? Edith Ramakers van de Provinciale Zeeuwse Courant stelde de vraag aan Kara van der Molen van zuskookt. Kara heeft een passie voor eten. Niet voor veel eten, maar wel wil ze alles weten over de herkomst van de producten. Ze heeft als cateraar haar vaste adressen om [...]

haka festival

haka festival

Rotterdam vierde hergebruik en zuskookt was erbij tijdens de eerste editie van het HAKA festival. Verschillende experimentele, duurzame initiatieven vonden hun weg naar het Design Dock in Rotterdam waar het festival zich drie dagen lang vestigde. Er was een ‘Car Sauna’, een Eco mega hottub en biologische eten in het 1-tafel-restaurant van zuskookt. De van afgedankte [...]

dag v.d. duurzaamheid

dag v.d. duurzaamheid

Op 11 november, de dag van de duurzaamheid werd een nieuwe website gepresenteerd in Studio Hergebruik. Voor 50 genodigden maakten wij Indiase linzensoep, frieten uit de oven met rozemarijn in een papieren puntzak en geroosterd bietje met ui en kappertjes.

netwerkbijeenkomst KEI

netwerkbijeenkomst KEI

zuskookte voor 200 partners van KEI op de jaarlijkse netwerkbijeenkomst in de Utrechtse wijk Kanaleneiland. Wij verzorgden koffie/thee en taart in de middag en buffet en drank in de avond. Dit deden we in samenwerking met leerkrachten en leerlingen van het ROC, die de bediening voor hun rekening namen.