Present Time
Present Time ontwerpt en fabriceert eigentijdse kado- en interieurartikelen. Iedere zomer organiseert het bedrijf een groot feest waar klanten de nieuwe collectie kunnen bekijken en inkopen. Wij verzorgden voor dit jaarlijkse evenement voor 300 gasten een lunch, bbq, buffet, drank, personeel en inrichting plus styling van de patio.
KEI – kennniscentrum stedelijke vernieuwing
zuskookte voor 200 partners van KEI op de jaarlijkse partnerbijeenkomst in de Utrechtse wijk Kanaleneiland. Wij zorgden voor koffie/thee en taart in de middag en buffet en drank in de avond. Dit deden we in samenwerking met leerkrachten en leerlingen van het ROC, die de bediening voor hun rekening namen
Boogaerdt/van der Schoot
Tijdens Oerol op Terschelling maakten wij 6 dagen ontbijt en avondmaal voor acteurs, regisseur, muzikanten en figuranten van de voorstelling ‘Dans je de hele nacht met mij?’ YouTube (trailer)
KesselsKramer
Bureau KesselsKramer bestond 10 jaar en vierde dit met 300 vrienden in WORM. Wij maakten een buffet en zorgden voor voldoende borden en bestek
DSP – onderzoeks- en adviesbureau
Voor de opening van een nieuwe vestiging in Rotterdam maakten wij hapjes en drankjes voor 150 genodigden
Florentijn Hofman
Florentijn ontwierp een reusachtig, met aardbeien jonglerend varken voor Landkunst Veghel. Tijdens de opening serveerde zuskookt aan 150 fietsers porkypies en vlierboesemlimonade met aardbeien vanuit het loket van het varken
Platform Communicatie Rotterdam
zuskookte soep en maakte belegde broodjes voor 60 bezoekers van een discussieavond die PCR georganiseerd had in WORM
VHP architecten
zuskookte hapjes en buffet en zorgde voor bar en personeel tijdens een open dag met 200 bezoekers
Eneco Rotterdam
Eneco organiseerde een symposium over duurzame energie en vroeg ons iets leuks te verzinnen als bedankje voor de gastsprekers. Wij maakten 10 tassen van ons ruitjeszeil en vulden deze met luxe biologsiche produkten
Motel Mozaïque
zuskookt zorgde voor een nacht- en ontbijtbar in het festivalhotel met drankjes, snacks en een luxe ontbijt
Zeeuwse Milieufederatie
zuskookte samen met personeel en directie een diner op Ter Linde; biologisch-dynamische boerderij in Oostkapelle.
Jongeriuslab
Als onderdeel van een fotoreportage over Hella Jongerius maakte zuskookt een fotogenieke en lekkere lunch voor de medewerkers van het lab. De foto’s verschenen in de amerikaanse Home & Garden.
DHV advies- en ingenieursbureau
Voor de opening van een nieuwe vestiging in Las Palmas zorgde zuskookt voor koffie/thee, broodjes, drankjes en hapjes.
Boymans van Beuningen
Voor de tentoonstelling ‘Project Rotterdam’ maakten we voor 100 kunstenaars en bezoekers antipasti.
Van Ruysdael glas- en venstertechniek
zuskookte voor personeel en directie van Van Ruysdael. Op de locatie Lijm & Cultuur in Delft zorgden wij voor oesters, champagne, een luxe diner en bijpassende wijn
Rogie C.S.
Choreograaf Piet Rogie maakte de dansvoorstelling ‘Stardust’ en zuskookte gedurende 3 dagen een lichte maaltijd voor 15 dansers en overige medewerkers.
RDH architecten
De architecten Rothuizen, van Doorn en ’t Hooft namen hun relaties mee naar een voorstelling van het Zeeland Nazomerfestival. Wij zorgden voor drank, hapjes en personeel voor en na de voorstelling.
Internationale Architectuur Biënnale Rotterdam
zuskookte gedurende twee weken iedere dag lunch voor de bouwers van de tentoonstelling
Arie Versluis & Ellie Uyttenbroek
Voor een opening in Galerie Cokkie Snoei maakten wij soep en hapjes voor 100 genodigden