wat we doen

organisatie bedrijfsfeest

organisatie bedrijfsfeest

Present Time ontwerpt en fabriceert eigentijdse interieur artikelen. Eén keer per jaar worden alle inkopers uit 80 verschillende landen uitgenodigd voor een pre sale in en een zomers feest. Present Time wilde een sfeer, die past bij de uitstraling van het bedrijf; kleurig, modern, hip en vrolijk. Wij maakten een moodboard en kregen de opdracht. […]

participatie-buurtproject

participatie-buurtproject

bedenken en organiseren van activiteiten, waaronder het Inzameling- en Openingsdiner voor de investeerders van de doorstart van participatie-buurtproject ‘het Lachende Varken” in Rotterdam Kralingen.

apen eten liever bio

apen eten liever bio

Interactieve les over biologisch eten voor primair onderwijs. Onderdelen van de les waren: blind verschil proeven tussen biologisch en reguliere (appel)sap, banaan, komkommer en pindakaas. Hoe leven de dieren in de reguliere en biologisch dynamische veeteelt; kippen met/zonder snavel, varkens met/zonder staart en koeien met/zonder horens. Hoe herken je biologische producten in de supermarkt? Smaakt […]

opening en receptie

opening en receptie

Wij kunnen meedenken over hapjes en drankjes passend bij het thema van een expositie, bedrijfsprofiel of anderzins. Zo vroeg Florentijn Hofman of wij iets orgineels konden verzinnen voor bij zijn reusachtige, met aardbeien jonglerend varken dat onderdeel uitmaakte van de expositie “Landkunst Veghel”. Voor de opening bedachten wij een bijpassend hapje en drankje: Porkypies en […]

hapjes

hapjes

hapjes bij opening, verjaardag, borrel, feest en trouwerij

netwerkbijeenkomst KEI

netwerkbijeenkomst KEI

KEI (Kenniscentrum Stedelijke vernieuwing) ontving 200 partners op de jaarlijkse netwerkbijeenkomst in de Utrechtse wijk Kanaleneiland. In samenwerking met leerkrachten en leerlingen van het ROC zorgden we voor de inrichting, buffet, drank en bediening.

diner

diner

zuskookt een feestmaal voor vrienden, familie of collega’s

locatie

locatie

zuskookt binnen en buiten, in bestaande en geïmproviseerde keukens

festival

festival

antipasti restaurant op het Bella Festa

feest

feest

sushibar in Club Rotterdam

reis naar Italië

reis naar Italië

Van 18-25 september 2010 organiseerden wij een culturele en culinaire reis naar een wonderlijk mooie plek: Fabbrica di San Martino in Lucca. Een wijnlandgoed uit de 16e eeuw met oeroude olijfbomen en wijnstokken. Naast het monumentale landhuis staat een groot boerenhuis waar de gasten verbleven in stijlvol ingerichte kamers. In de keuken en bij de […]