kookreis naar Italië

Van 18-25 september 2010 organiseerde biologische cateraar zuskookt een kookreis naar een wonderlijk mooie plek: Fabbrica di San Martino in Lucca. Een wijnlandgoed uit de 16e eeuw met oeroude olijfbomen en wijnstokken.

Naast het monumentale landhuis staat een groot boerenhuis waar de gasten verbleven in stijlvol ingerichte kamers. In de keuken en bij de houtoven werden anti pasti, dolce en specialiteiten uit de omgeving gekookt met produkten van het landgoed.

waar
Lucca – Toscane
, Fabbrica di San Martino.

wat

  • 3 kooklessen met biologische streekproducten uit Lucca e.o.
  • een week verblijf in stijlvol ingerichte 2-persoonskamer
  • wijn- en olieproeverij (biologisch)
  • bezoek aan winkel/werkplaats waar verse pasta gemaakt en verkocht wordt
  • 3 gezamenlijke avondmaaltijden
  • iedere dag ontbijt
  • prijs: 795 euro p.p.
max. 10 deelnemers

wanneer
18-25 September 2010